Stimaţi cahuleni şi oaspeţi ai oraşului Cahul.

Oraşul Cahul este capitala de sud a Republicii Moldova şi unul din cele mai importante oraşe ale ţării, centru socio-cultural, academic, economic, cu multiple oportunităţi şi potenţial de dezvoltare. Este o onoare pentru mine să fiu primarul acestui oraş important. Îmi iubesc oraşul pe care Dumnezeu l-a binecuvîntat cu oameni deosebiţi şi amplasare strategică. Ca primar, îmi dedic timpul pentru binele şi prosperitatea cahulenilor.

Oaspeţii oraşului nostru balnear, care sunt mereu bineveniţi, vor putea vizita mai multe instituţii culturale şi educaţionale, iar cei interesaţi de identificarea oportunităţilor de a investi în oraş, vor avea toată susţinerea şi implicarea noastră. Implicarea societăţii civile în procesele de dezvoltare ale localităţii, motivarea tinerilor de a genera idei pentru crearea condiţiilor de afirmare, promovarea principiilor etico-morale şi de responsabilitate socială în activitatea oricărui funcţionar şi reprezentant al sectorului privat, sunt factori asupra cărora lucrăm.

Va fi o plăcere pentru mine să susţin pe oricine în realizarea unor proiecte importante pentru localitatea noastră. Corectitudinea, transparenţa, ospitalitatea specifică cahulenilor şi tradiţiile noastre culturale, vă vor întîmpina cu drag la Cahul.