Ieri, 26 septembrie 2023, dna viceprimar Stella Bădin, însoțită de reprezentanți ai Primăriei municipiului Cahul, au efectuat o vizită de lucru în municipiul Tecuci, în scopul analizei și valorificării inițiativelor locale de atragere a resurselor europene pentru sprijinirea dezvoltării durabile.
☑️În cadrul ședinței de lucru, primarul municipiului Tecuci, dl Lucian Grigore-Costin, a transmis cu căldură gânduri de bun venit, intervenția fiind urmată de o prezentare succintă a municipiului, evidențiind aspectele legate de structura și funcționarea instituției, precum și proiectele de dezvoltare derulate de primărie. De asemenea, la întâlnire au fost prezenți viceprimarul, dl Oliwer Claudiu Dragan, Șeful Biroului Fonduri Europene, domnul Pop Ionuț, împreună cu echipa sa.
☑️Această întâlnire a avut drept rezultat identificarea priorităților comune care pot fi abordate prin intermediul proiectelor cu finanțare europeană, în vederea creării de comunități mai prospere și mai bine dezvoltate.
🖋Mulțumim gazdelor noastre din Tecuci pentru primirea călduroasă. Suntem convinși că prin eforturi comune și colaborare strânsă, vom reuși să valorificăm oportunitățile oferite de fondurile europene în beneficiul comunităților noastre.