În ajunul sărbătorilor de iarnă, Primăria municipiului Cahul a fost vizitată de cete de colindători (elevi ai Liceului Teoretic „Ioan Vodă”, membrii colectivului-model „Lăcrămioare” pe lângă Asociația Nevăzătorilor din Cahul, copii ai Grădiniței nr. 8, Corala Sf. Dionisie a Episcopiei Basarabiei de Sud), care ne-au transmis spiritul Crăciunului. Mulțumim colindătorilor pentru cele mai sincere urări de bine și gânduri frumoase!

Primăria municipiului Cahul mulțumește colindătorilor și urătorilor care ne-au trecut pragul în ajun de Revelion, și anume membrilor A.O. „Azi”, copiilor grupei pregătitoare a Școlii Primare - Grădiniță „A. Donici”, Inspectoratului de Poliție Cahul, profesorilor Centrului de Creație a Copiilor „Miorița”, membrilor A.O. „Perspectiva”. La mulți ani!

Alte cete de colindători au vizitat Primăria municipiului Cahul, printre care militari ai Brigăzii de Infanterie Motorizată „Dacia”, elevi ai Liceului Teoretic „M. Eminescu”, copii ai Gradiniței nr. 9, membri ai Centrului de Dializă și un grup de colindători din satul Cotihana. Vă mulțumim!