UPSHIFT Moldova dă start aplicărilor pentru ediția din acest an!

Dacă ai între 16 și 25 de ani și ai idei despre cum să aduci un impact pozitiv în comunitatea de unde provii, programul UPSHIFT Moldova este perfect pentru tine. Vino să înveți despre cum scrii un proiect sau cum îți creezi propria afacere, și primește finanțare pentru a-ți pune spiritul de inițiativă în aplicare.

Tabăra UPSHIFT se va defășura pe parcursul a 4 weekend-uri, între 7 și 29 mai. Activitățile vor avea loc fizic în 3 centre de instruire din țară - la Chișinău, Bălți și Cahul.

În acest an UPSHIFT Moldova îți oferă șansa să fii parte a eforturilor coordonate la nivel național și internațional de gestionare a crizei refugiaților, prin susținerea inițiativelor de proiecte care se vor axa pe ameliorarea efectelor situației umanitare.

Participarea la proiect este absolut gratuită, iar participanții beneficiază de pauze de cafea, prânz și rambursarea tuturor costurilor de transport public la centrul de training.

Termen limită pentru aplicări - 24 aprilie.
Formularul de înscriere poate fi găsit aici - https://forms.gle/UCBLH6xTnm9qaMdX8, iar mai multe detalii pe pagina web upshift.md\

UPSHIFT este un program de inovare socială care susține implicarea tinerilor în domeniul economic prin intermediul antreprenoriatului social. În Moldova acest program este implementat de TEKEDU, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și cu susținerea financiară UNICEF Moldova!