Îue tineri

n perioada 06 – 09 iulie 2016, Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova organizează școala de vară cu genericul „UE pentru tineri: valorifică oportunități pentru tine și localitatea ta”.
Cerințe față de candidați: Tineri din Republica Moldova cu vârsta cuprinsă între 16 – 23 de ani.

Dosarul de înscriere va include:
•Un concept / proiect succint, cost-eficient pentru a fi implementat la nivelul comunității lor, menit să dezvolte comunitatea întru susținerea cooperării UE - Republica Moldova;
*Notă: Selectarea participanților va avea loc după următoarele criterii: creativitatea, ingeniozitatea și nivelul de implicare a tinerilor în dezvoltarea activităților propuse cu potențial sloganul: ”UE pentru tineri: oportunități pentru tine și localitatea ta”;
•CV în formatul Europass (poate fi descărcat de pe următorul link: https://goo.gl/Lfh315
*Notă: CV-ul trebuie obligatoriu să conțină numărul de telefon al candidatului.
Candidații sunt rugați să expedieze dosarele la:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , cu subiectul Școala de vară, Nume Prenume.
Data limită de depunere a dosarelor este 27 iunie 2016.
Finaliştii vor beneficia de instruire cu privire la:
•Oportunităţile oferite de UE pentru tinerii din Moldova;
•Implicarea tinerilor în progresul comunităţii;
•Formarea şi organizarea activității Eurocluburilor din Republica Moldova;
În calitate de traineri la școala de vară, vor participa experți naționali în domeniul gestionării proiectelor pentru tineri şi dezvoltarea activităţilor în cadrul acestor tipuri de organizaţii, dar și reprezentanți ai Delegației UE în Moldova. Limba de comunicare în cadrul evenimentului – română, engleză.
Pentru detalii contactați: BDR Associates Communication Group, Irina Draguțanu, tel. 022214156  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.