Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, în cadrul proiectului "Tinerii cu și fără dizabilități participă activ în viața comunitară și luare a deciziilor şi promovarea dezvoltării unui cadru legal pentru antreprenoriat social”, anunţă un concurs de selectare a participanţilor la programul de training în Antreprenoriat Social pentru reprezentanții  societății civile de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Programul de training are ca scop dezvoltarea abilităților teoretice și practice ale reprezentanților ONG-urilor în subiecte ce țin de Antreprenoriat social și va cuprinde două module de instruire:

Modul I: februarie 2018 – Domenii permise de antreprenoriat social, diferențe și asemănări dintre antreprenoriat social și antreprenoriat clasic. Analiza pieții: prim – pas pentru dezvoltarea antreprenoriatului social.

Modulul II: martie 2018 – Activități de antreprenoriat social aducătoare de venit. Evaluarea riscurilor după analiza pieții. Etapele de elaborare a unui plan de antreprenoriat social.

Criteriile de eligibilitate pentru participarea la training:

• Membru al ONG sau Instituție Publică, grup de inițiativă;

• Motivaţia de a învăța și a implementa cunoştinţele ce le va acumula în dezvoltarea unei activități de antreprenoriat social;

• Disponibilitate de timp pentru programul de training şi realizarea lucrului individual (tema pe acasă) în perioada dintre cele două  module de instruire.

La instruire pot participa câte doi reprezentanţi din cadrul unei organizaţii.

Procedura de aplicare:

Doritorii de a participa la concurs vor prezenta un dosar care să includă următoarele documente:

- CV-ul aplicantului;

- CV-ul organizației/ instituției;

- Scrisoare de motivare, cu argumentarea necesității de instruire și  formularea ideilor de antreprenoriat social care urmeaza a fi dezvoltate.

Dosarele complete vor fi prezentate obligatoriu în formă electronică la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 23 februarie 2018, ora 23:59.

Cursul va fi ţinut în limbile română și rusă. Organizatorii vor acoperi toate cheltuielile legate de formare: suport de curs, transport (pentru participanţii din afara Chişinăului), masă.

Pentru detalii ne puteţi contacta la adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon 067300449. Persoana de contact: Igor Meriacre.

Acest program de instruire este organizat de către AO Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova. Această activitate este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).