La data de 8 iunie, Primarul oraşului Cahul, dl Nicolae Dandiş a avut o întrunire cu tinerii din oraş şi voluntarii AO „Perspectiva”. În cadrul acesteia, au avut loc discuţii cu privire la problemele cu care se confruntă tinerii cahuleni cît şi propuneri cu privire la soluţionarea acestor probleme. Au fost acordate diplome și premii tinerilor participanți în cadrul concursului de fotografie.
„Tinerii sunt viitorul oraşului şi ţării în ansamblu. Din păcate nu există structuri bine definite care să se ocupe cu problemele tineretului. La nivel local, am planificat și deja lucrăm la elaborarea unui program concret de acțiuni/strategii pentru tineret, care să conțină indicatori realizabili pentru următorii ani în toate aspectele ce ţin de viaţa tinerilor din oraşul nostru. Acest proiect prin intermediul diferitor consultări și dezbateri publice ne va ajuta în acest proces, fapt pentru care mulțumesc Asociației „Perspectiva” și altor asociații implicate în domeniul tineret. Atît eu personal cît şi toată administrația orașului mizăm pe contribuţia voastră şi vă asigurăm că mereu vom susţine iniţiativele frumoase, cele care îşi propun să dezvolte oraşul nostru. Am nevoie de ajutorul și implicarea voastră. Astfel, ori de cîte ori aveţi vreo ideie sau propunere, noi vă aşteptăm la Primărie, ca prin eforturi comune să putem realiza aceste idei şi să contribuim la dezvoltarea comunităţii noastre.” a declarat Edilul oraşului.

Activitatea dată este organizată în cadrul proiectului „Vocea Tinerilor din Cahul”, implementat de A.O „Perspectiva” cu suportul Ambasadei SUA în Republica Moldova.