Stimați locuitori ai municipiului Cahul

Ținînd cont de faptul că problema transportului public în municipiu a devenit una acută, fiind abordată în cadrul mai multor ședințe ale comisiei de transport a Primăriei, precum și în cadrul comisiilor de specialitate ale Consiliului municipal Cahul, de comun acord cu agentul transportator, se propune modificarea temporară a itinerarului rutei nr.6, după cum urmează: str.Spirin, pr.Republicii, str.Ștefan cel Mare (magazin „Bomba”), str.I.V.cel Cumplit, str.31August (liceul teoretic P.Rumeanțev), str.L.Tolstoi, str.B.P.Hasdeu (instituția publică Incubatorul de Afaceri Cahul), pr.Republicii, str.M.Viteazul (SRL „Cahul Gaz”), pr.Republicii, str.Ștefan cel Mare, str.Strada Veche, str.Spirin.

Vă solicităm propuneri vis-a-vis de traseul propus, precum și alte propuneri privind deservirea de către agenții transportatori a serviciului dat, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr. de telefon: 0299-23434.

De asemenea, pentru a discuta propunerile și activitatea serviciului transport din municipiu, anunțăm audieri publice pentru data de 26.01.2021, ora.16.00 în sala mare a Palatului de Cultură „Nicolae Botgros”. Invităm toți doritorii.