Vineri, 4 decembrie 2015, în sala de ședințe a primăriei Cahul de pe str. Independenței 6, va avea loc seminarul de instruire privind politicile publice de integritate. Începutul ora 10:00.

 Seminarul este destinat membrilor consiliului orașului Cahul și funcționarilor publici și se desfășoară conform prevederilor Proiectului „Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul”.

 Seminarul are drept scop cunoașterea legislației naționale și a standardelor internaționale privind integritatea aleșilor locali și funcționarilor publici, cît și identificarea oportunităților de îmbunătățire a politicilor publice locale privind asigurarea integrității în cadrul exercitării serviciului public.

 Participarea aleșilor locali și a funcționarilor publici este importantă ținînd cont de perspectiva politicilor publice locale în orașul Cahul.

 Proiectul  „Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul”, este  implementat de Asociația Cetățenilor cu Inițiativă (ACI) în parteneriat cu Primăria orașului Cahul, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Chișinău.

 Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. până pe 3 decembrie, ora 15.00, la numărul de telefon 079664752. Persoana de contact: Valentina Miherea, coordonatoare a proiectului din partea primăriei Cahul.

Pentru informatii suplimentare accesati link-ul.