Proiectul „Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul”

ANUNȚ

În data de 17 martie 2016, joi,  consilierii orașului Cahul, funcționarii publici ai primăriei Cahul și membrii Comitetului de Monitorizare sunt invitați la seminarul de instruire privind dimensiunea de gen în politicile publice locale.

Seminarul va avea loc în sala de ședințe a primăriei, str. Independenței 6, cu începutul la ora 10:00.

Seminarul este destinat consilierilor orașului Cahul, funcționarilor publici, membrilor Comitetului Cetățenesc de Monitorizare și se desfășoară conform prevederilor Proiectului „Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul”.

Participarea aleșilor locali și a funcționarilor publici este importantă ținînd cont de perspectiva politicilor publice locale în orașul Cahul.

 Proiectul  „Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul”, este  implementat de Asociația Cetățenilor cu Inițiativă (ACI) în parteneriat cu Primăria orașului Cahul, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Chișinău.

Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. până pe 16 martie, ora 15.00, la numărul de telefon 079664752. Persoana de contact: Valentina Miherea, coordonatoare a proiectului din partea primăriei or. Cahul.