Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED) invită reprezentanții Asociațiilor de locatari la o serie de ședințe de informare și consultare cu privire la Apelul pentru identificarea asociațiilor care vor beneficia de asistență tehnică gratuită la elaborarea Auditurilor Energetice, lansat la 05 aprilie 2024 și oportunitățile de finanțare a măsurilor de eficiență energetică disponibile prin intermediul Fondului de Eficiență Energetică în sectorul Rezidențial din Republica Moldova (FEERM).
În cadrul acestor întâlniri, reprezentanții CNED vor oferi detalii despre procedura de aplicare la Apel, precum și despre conceptul, componentele și activitățile principale ale FEERM.

Astfel, vă invităm să participați la ședința de informare și consultare, organizată la 29.04.2024 – ora 15:00, sediul Primăriei mun.Cahul, str. Piața Independenței 6.
Mai multe detalii aferente Apelului găsiți aici https://t.ly/z5pta
Pentru orice informații suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +373 22 499 444, ext. 4, sau să ne scrieți la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.