Toate serviciile Primăriei municipiului Cahul acționează pe întreg teritoriul municipiului, pentru lichidarea consecințelor ninsorii.

Deasemenea, se întreprind măsuri în vederea deblocării circulaţiei prin curăţirea drumurilor, astfel ca echipele mobile ale furnizorului Gas Natural Fenosa să se poată deplasa pentru efectuarea lucrărilor de repunere curentului electric, până la lichidarea definitivă a tuturor incidentelor de furnizare a energiei electrice.

În ceea ce privește reconectarea la apă în regiunile avariate, se lucrează intensiv, și se preconizează să putem furniza apă în tot orașul pînă la sfîrșitul zilei de astăzi.

Primăria municipiului Cahul aduce sincere mulțumiri Direcției Situații Excepționale Cahul, unității militare brigada de infanterie motorizată „Dacia” din Cahul și agenților economici pentru colaborare și implicare la maxim.

Totodată, facem, repetat, apel către toți cetățenii să dea dovadă de responsabilitate și implicare, în măsura posibilităţilor, la lichidarea consecinţelor ninsorii.

Vă reamintim că, în continuare, pentru reclamarea unei situații de pericol ne puteți contacta la nr. de telefon: 069287472.