Primăria orașului Cahul și Asociația Cetățenilor cu Inițiativă (ACI) anunță un proces de selectare a cetățenilor pentru crearea unui Comitet de Monitorizare al Cetățenilor în cadrul proiectului comun:

„Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul”

Proiectul este finanțat din Fondul de Sprijin Strategic al Fondului de Bună Guvernare al Guvernului Marii Britanii și are drept scop promovarea bunei guvernări în orașul Cahul.

Comitetul de Monitorizare al Cetățenilor va avea rolul de monitorizare a activităților primăriei Cahul, și ale Consiliului orășenesc Cahul în domeniul transparenței administrative, integrității aleșilor locali și funcționarilor publici, și anti-corupție.

Membrii Comitetului de Monitorizare al Cetățenilor, care va activa pe bază de voluntariat, vor beneficia de instruire în domeniile mai-sus menționate și se vor implica activ în vederea îmbunătățirii guvernării locale.

Sunt încurajați să aplice locuitori ai orașului Cahul - reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, jurnaliști, precum și cetățeni activi care doresc să se implice pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul.

Criteriile de selectare a membrilor sunt:

- Dorință și motivație de participare

- Neafiliere politică

Cei interesați sunt rugați să expedieze CV-urile la email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 27 noiembrie, 2015. Pentru informații suplimentare, contactați-ne la numărul de telefon- 068781145.

Persoana de contact: Eleonora Starciuc, ACI.

Valentina Miherea, tel. 079664752, Primăria orașului Cahul

Informatiii suplimentare la proiectul „Împreună cu cetățenii pentru o mai bună guvernare a orașului Cahul”