Joi, 26.11.2015, Primarul orașului Cahul Dl. Nicolae Dandiş a avut o întrevedere cu reprezentanții Universității de Stat “B.P Hașdeu” din Cahul la concursul republican inter-universitar ”Miss și Mister Boboc 2015”- Arnaut Natalia și Iurca Alexandru și cu reprezentanții ai Comitetului Sindical Studențesc al Universității de Stat “B.P Hașdeu” din Cahul.
    Edilul, i-a felicitat pe Bobocii USCH pentru performanța de-a cîștiga la categoria ”Simpatia publicului”, și i-a asigurat de tot suportul Primăriei Cahul în activitățile viitoare.
    „Mă bucur cînd văd tinerii orașului Cahul că promovează imaginea orașului la nivel național. Vă pot oricînd oferi, ca și pînă acum, tot suportul, atît al meu personal, cît și a echipei Primăriei orașului Cahul în vederea organizării de cît mai multe acțiuni și evenimente pe viitor. Tinerii sunt elementul cheie în dezvoltarea orașului Cahul, iată de ce trebuie să construim un parteneriat durabil și să conlucrăm ca să stabilim niște priorității comune de activitate” a menționat Primarul orașului