Primariile mun. Cahul si Ungheni isi vor organiza si vor desfasura activitatea in conformitate cu standardele internationale ISO.

Recent, cu suportul Programului EU4 Moldova: regiuni cheie, la Cahul si Ungheni au fost lansate activitatile de evaluare a proceselor interne de organizare și prestare a serviciilor publice, proiectarea și implementarea standardelor ISO 9001:2015 Sistem de management al calității și ISO 37001:2016 Sistem de management anti-mită.

In prima etapa activitățile principale se vor concentra pe evaluarea organizării interne a structurilor Primăriei, a proceselor interne de comunicare și interacțiune, a serviciilor publice prestate si se va oferi asistenta tehnica si consultativa in implementarea sistemelor de management al calității și anti-mită conform standardelor ISO. In etapa a doua urmeaza sa fie realizate activitaile necesare în vederea obtinerii Certificatelor ISO. Primariile mun. Cahul si Ungheni sunt primele autoritati locale din Republica Moldova care realizeaza un astfel de exercitiu.