dezbateri publice

ANUNŢ

Primăria oraşului Cahul anunţă că la data de 03 august 2016, începînd cu ora 11.00 în Sala de Şedinţe a Primăriei oraşului Cahul et. IV va avea loc dezbateri publice cu privire la crearea sistemului de management integrat al deșeurilor în Regiunea de Dezvoltare Sud, Zona de Management al Deșeurilor 3 (ZMD 3).

Sistemul integrat de management al deșeurilor presupune crearea următoarelor elemente:

-construcția unui depozit regional de deșeuri menajere la Cahul, care va fi dotat cu o stație de sortare a deșeurilor reciclabile și de compostare a deșeurilor verzi;

-construcția unei stații de transfer la Cania, raionul Cantemir, dotată cu o stație de compostare a deșeurilor verzi; precum și

construcția unei stații de transfer a deșeurilor la Taraclia, dotată cu o stație de compostare a deșeurilor verzi si o stație de sortare a deșeurilor reciclabile.

DOWNLOAD Rezumatul non-tehnic privind crearea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor pentru Zona de Management a Deșeurilor 3 din Regiunea de Dezvoltare Sud.

Propunerile sau sugestiile la acest document urmează a fi înaintate Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor pînă la data de 27 iulie 2016: Victor Caun, şef Serviciul Management Proiecte din cadrul Direcţiei Relaţii cu Instituţiilor de Dezvoltare Regională e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 022 204-590 sau 069194486.