Primăria municipiului Cahul, în legătură cu starea de urgență instituită de către Parlamentul Republicii Moldova, anunță crearea unei celule de criză care va activa 24/24, în incinta Primăriei municipiului Cahul, etajul 1, biroul 101.

Pentru a coordona și a centraliza informațiile privind necesarul de asistență pentru persoanele refugiate din Ucraina, care vor veni în localitatea noastră, administrația orașului în comun cu alte instituții ale statului, va acorda ajutor în măsura posibilităților.
În același timp, facem un apel către toți cahulenii care doresc și își permit să ajute cu bunuri de primă necesitate sau/și posibilități de cazare, hrană să ne comunice cu ce pot ajuta, pentru a gestiona mai bine situația și a oferi mai multe oportunități.

Datele de contact a celulei de criză :
tel. fix : 0299-2-20-40
tel. mob: 060915110
ne puteți scrie în privat la această pagină sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

De asemenea, pentru consultanță și asistență, puteți contacta ,, Biroul migrație și azil din cadrul MAI” la Linia Verde: 080001527