Astăzi, 3 august 2020, Primăria municipiului Cahul a primit din partea UNICEF Moldova, o nouă donație constînd din cca 2000 de halate și combinezoane (în valoare de peste 200 mii lei) pentru medicii de familie din Cahul. Donația a fost transmisă de către Primarul municipiului Cahul Dl Nicolae Dandiș către ÎMSP Centrul de Sănătate Cahul, reprezentată de Directorul Centrului, Dl Alexandru Hadjioglo.
Primarul municipiului Cahul, Dl Nicolae Dandiș, a mulțumit Uniunii Europene și UNICEF Moldova pentru receptivitate și susținerea localității noastre în mai multe domenii. Dumnealui a specificat că municipalitatea a fost și va fi mereu implicată pentru a ajuta instituțiile medicale, cadrele medicale care se expun cel mai mult la riscuri și contribuie la asigurarea sănătății publice a comunității noastre. Nu este ultima acțiune de acest gen, vom lucra în continuare cu partenerii noștri pentru a ajuta cu ce putem.
Această donație face parte din complexul de acțiuni și proiecte în cadrul Programului ”EU4Moldova: regiuni-cheie”, finanțat de către Uniunea Europeană.