Toți copiii au dreptul la un nivel de trai care să le asigure dezvoltarea deplină!
Primăria mun. Cahul întreprinde mai multe acțiuni de susținere a persoanelor în etate, familiilor social-vulnerabile etc.
De această dată, avem un caz cu totul special – familia Todorov. O familie tânără cu 11 copii frumoși și sănătoși. Toți, mai puțin gemenele mici, merg la școală/ grădiniță. Îsi depun toată silința ca prin învățare să reușească să scape de condițiile precare în care locuiesc.
Sâmbătă, 13.03.2021, viceprimarul municipiului Cahul dna. Stella Bădin, a vizitat familia Todorov pentru a le oferi din partea Primăriei mun. Cahul ghiozdane cu rechizite școlare, produse alimentare neperisabile și multe fructe pentru aportul minim de vitamine necesar copiilor.
Problema majoră a familiei Todorov este că locuința în care ei stau este avariată. Eventuala recondiționare a locuinței ar implica probabil mai multe costuri decât achiziția sau construcția alteia noi.
Având în vedere că recent cazul acestei familii a fost intens mediatizat, și faptul că mai mulți cetățeni inclusiv de peste hotare și-au exprimat dorința de a-i ajuta, familia Todorov a deschis cont bancar în MDL și EUR. Telefonul de contact al dlui Alexandru Todorov: 067380628.

Vă invităm să donați în următoarele conturi. Fiecare sumă contează:
Banca - Mobiasbanca
Cont IBAN : MD91MO2259ASV73571087100 – MDL
MD10MO2259ASV73524207100 - EUR Beneficiarul contului – Todorov Alexandru (tatăl) 

2tr 2