Astăzi, 11 iulie 2022, în incinta Universității de Stat „B. P. Hasdeu” a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a VI-a ediții a concursului „Cel mai bun elev” și „Cel mai bun student”, organizat de către Primăria municipiului Cahul în parteneriat S.A. BCR Chișinău. La eveniment au participat studenți și elevi din municipiul Cahul”, care au obținut cele mai bune rezultate academice și extracurriculare pe parcursul anului de studii 2021-2022.

Laureații acestei ediții, cei mai buni elevi:
Donea Anastasia, Vlas Evelina, Arseni Adriana, Argint Loredana,Rașcenco Mihaela,Balan Evelina,Coev Liudmila,Zbîrciog Veronica, Carauș Ecaterina, Carp Ana-Maria, Dobroleja Daria, Alexandr Ciornîi, Stoianov Evelina, Sîrbu Marilena
și cei mai buni studenți:

Rața Dorin, Butnaru Andrea, Iulia Mândru, Nicoleta Mihai, Elena Lupan, Stavila Cristian
au fost premiați cu diplome, flori și premii bănești a câte 1000 lei pentru rezultate remarcabile.

Câștigătorii titlului pentru 2022 sunt:
Cel mai bun elev - Mertic Antonela, Liceul Teoretic ”Ion Creangă” din Cahul
Cel mai bun student – Dobrea Valeria, Universitatea de Stat „B. P. Hasdeu” din Cahul,
care de asemenea au fost premiați cu diplome și flori, iar valoarea premiilor obținute a fost de 12000 lei pentru fiecare.

Premiile au fost decernate de dl Nicolae Dandiș, Primarul municipiului Cahul și dl Anatolie Gancea, managerul filialei Băncii Comerciale Române la Cahul, care i-au felicitat pe laureați, pe părinții și profesorii acestora, pentru aceste rezultate frumoase.
Acest concurs este organizat cu scopul de a susține și motiva tinerii care au obținut rezultate remarcabile la studii și sunt activ implicati în comunitate.