PNUD Moldova va elabora o cercetare etnografică care va surprinde experiențele individuale, în vreme de pandemie, pentru a sprijini procesul de evaluare a impactului socio-economic al COVID-19 asupra comunităților din R. Moldova. Inițiativa aparține Laboratorului de Inovații din Moldova (MiLab) al PNUD și se desfășoară în parteneriat cu Cognitive Edge - un centru analitic cu sediul în Singapore.

Cercetarea etnografică încurajează persoanele să-și împărtășească experiențele individuale de gestionare a pandemiei și să răspundă la întrebări specifice. Astfel, vă încurajez sa completați un chestionar online anonim despre o experiență a dvs în perioada pandemiei, și să transmite-ți această informație și prietenilor, rudelor dvs care doresc să-și facă vocea auzită. Prin urmare, ne propunem sa colectam circa 50 de istorioare din Cahul. Chestionarul poate fi completat până la sfârșitul lunii iulie 2020, fiind disponibil în română și rusă.

Ulterior, echipa MiLab va grupa istoriile cu aceleași particularități pentru a determina care sunt tendințele comune. Rezultatele respective vor fi incluse în evaluarea impactului socio-economic al COVID-19, inițiată recent de PNUD Moldova.

Ghid colectare: apăsați clic Aici

In cazul unor intrebari/neclaritati, persoana de contact este dna Jana Midoni, ofiter de proiect (MiLab), 0 698 72 672.

proiect (MiLab), 0 698 72 672.