5 noiembrie 2020 — Programul EU4MOLDOVA: Regiuni-cheie, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Business Consulting Institute, organizează o serie de sesiuni de informare dedicate Programului de suport financiar pentru sectorul privat din regiunile Cahul și Ungheni.

Doritorii de a participa la evenimente și a afla din prima sursă rigorile de completare a dosarului de aplicare sunt invitați conform orarului de mai jos:

Data

Ora

Locația

 

Format
(online/offline)

Grupul țintă

5.11.2020

15.00

Zoom

 

online

Incubatorul de Afaceri Cahul (rezidenții), școlile profesionale, Colegiul din Cahul

6.11.2020

10.00

Filiala Cahul CCI RM. Mun. Cahul, str. Mihai Eminescu 43

 

offline/online

Asociații obștești, ONG-uri, Centrul de business Cahul

6.11.2020

14.00

Primăria s. Văleni, rl Cahul

 

offline/online

Primăriile şi agenţii economici din localităţi

9.11.2020

10.00

Filiala Cahul CCI RM. Mun. Cahul, str. Mihai Eminescu 43

 

offline/online

Membrii Filialei Cahul a CCI, agenți economici
 

9.11.2020

13.00

Filiala Cahul CCI RM. Mun. Cahul, str. Mihai Eminescu 43

 

offline/online

Producătorii agricoli, Ascociatia producătorilor de ovine, Asociația producătorilor de struguri, Asociația Agrounic, fermierii.

  • Toate sesiunile vor fi accesibile și online, pe platforma pe ZOOM. Doritorii de a participa la evenimentele online trebuie să completeze acest formular de înregistrare pentru a primi datele de acces: Formular înregistrare

În cadrul evenimentelor vom informa în detaliu potențialii beneficiari despre condițiile de participare la concurs, modalitățile obținerii suporturilor financiare (inclusiv achiziționarea de echipamente / bunuri /
lucrări / servicii), programele de mentorat destinate dezvoltării culturii antreprenoriale.

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).
Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Ungheni şi Cahul găsiți pe www.eu4ungheni.md şi www.eu4cahul.md.

Pentru informații suplimentare contactați:

Liviu Andriuța, Lider de echipă pentru regiunea Cahul, Business Consulting Institute, Tel: +373 69121504,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Olga Pereverzev, Facilitator local pentru regiunea Cahul, Camera de Comerț și Industrie filiala Cahul, Tel: +373 79514070,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.