13 decembrie 2017 - DRÄXLMAIER anunță decizia de a deschide cea de-a treia fabrică de producere a componentelor electrice și a cablajelor din republica Moldova - acum în sudul ţării, la Cahul. Compania este unul dintre cei mai importanți furnizori pentru industria auto aflaţi în Moldova.

          Grupul DRÄXLMAIER anunță decizia de a deschide cea de-a treia fabrică de producere a componentelor electrice și a cablajelor din republica Moldova - acum în sudul ţării, la Cahul. Fabrica se va concentra pe producerea componentelor şi cablajelor electrice pentru industia automotivă. În vederea organizării fabricii, compania va reconstrui clădirea pe str. Muncii nr.4. În plus, compania va investi în dezvoltarea sistemului energetic, va asigura alimentarea cu apă, canalizarea, gazificarea clădirii pentru a crea condiții de lucru cele mai bune pentru angajați. Procesul de producție va începe în 2018.
             Automobilele moderne dobândesc continuu funcții mai autonome – în consecinţă şi electrificarea automobilului crește în mod constant. Fiind inima alimentării cu energie a vehiculului, sistemul de cablaj trebuie să gestioneze această complexitate, asigurând în același timp siguranța și fiabilitatea. Ca inventator al cablajului-specific-clientului DRÄXLMAIER are zeci de ani de experiență în dezvoltarea, producția și livrarea just-in-time / just-in-sequence a volumelor necesare de cablaje. DRÄXLMAIER are experienţă de aproape 60 de ani în industria de Automotive Premium. Compania a furnizat pe parcurs atât sisteme de cablaje individuale, cât şi cablaje individuale și cablaje pentru motoare.
             Grupul DRÄXLMAIER din Moldova a fost înființat în 2007 în orașul Bălți. A găsit aici angajați motivați și consacraţi. De atunci, compania a continuat să se dezvolte și să investească. În 2011, DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică în Bălți. În 2016, compania a început extinderea celei de-a doua locaţii și construcția s-a încheiat în vara 2017. Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. În plus, compania în continuare investeşte în educația și instruirea angajaților din momentul angajării.

Fiind o companie de producţie din sfera automobilistică, Grupul DRÄXLMAIER oferă locuri de muncă diverse. Suntem în căutarea candidaţilor atât pentru poziţii administrative, cât şi muncitori. Compania oferă creştere şi dezvoltare profesională pentru toţi cei interesaţi. Adresa, la care puteţi vizualiza locurile de muncă vacante este www.draexlmaier.md. Candidaţii interesaţi de a obţine un loc de muncă, pot completa un formular de aplicare (CV) şi a-l expedia la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Un model poate fi găsit pe pagina web a companiei, la rubrica Cariere. Pentru informaţii adăugătoare, solicitanţii ne pot contacta la numerele de telefon +373 (231) 91-722, +373 (231) 91-723.

 

Persoana de contact:

Natalia Grosu-Curocica | Corporate Communication
DRÄXLMAIER Group | ÎCS DRA Draexlmaier Automotive S.R.L. | Str. Industrială 4 | MD-3100  | Bălţi | Moldova
Telefon:         +373 231 91 118, +373 605 00 253
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.draexlmaier.md

 

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la idea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și pînă la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cît și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional cu mai mult de 60 fabrici în peste 20 țări. Fondată în Germania în 1958, compania are peste 60.000 angajați în lumea întreagă. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cît și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung.

În 2016, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 3,7 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de  furnizori automotivi, printre clienții noștri renumiți se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW.