Municipiul Cahul se schimbă pentru tine, împreună cu tine! Fii arhitectul schimbării și decide împreună cu noi cum să fie centrul orașului.

Înscrie-te individual sau cu echipa ta la Hackathonul Urban și propune cele mai potrivite soluții de modernizare a mun. Cahul pe direcțiile: arhitectură, urbanism, ecologie și durabilitate, soluții SMART și antreprenoriat.

Formularul de înregistrare poate fi accesat aici: https://forms.gle/YQYZJbLVoaWUkQ3b7

Termenul limită pentru înscrierea în concurs este 18 noiembrie 2020.

Evenimentul este organizat de Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD și UNICEF Moldova și vine în continuarea șirului de activități de modernizare a centrului mun. Cahul. Parteneri ai evenimentului sunt Primăria mun. Cahul, Tekwill și IHub.

Profil Participanți:
vor fi selectate 6 echipe per regiune. Echipele vor fi îndrumate de mentori și experți din domeniile antreprenoriat, IT, arhitectură și urbanism, ecologie și sustenabilitate, iar timp de 3 zile vor lucra în regim on-line asupra proiectelor înaintate. Totodată, participanții vor avea suportul echipei de organizare și a facilitatorilor aleși pentru ajutorul și ghidarea echipelor de-a lungul evenimentului.

Sunt încurajați să participe atât locuitori/băștinași ai regiunii Cahul, cât și persoane externe, specialiști în domenii relevante dezvoltării regiunilor, specialiști IT și soluții SMART, antreprenori și startup-uri, experți în urbanism, arhitectură, ecologie și sustenabilitate.
Vino în echipa noastră. Împreună suntem mai puternici.