Ieri, 12.11.2020, la Spitalul Raional Cahul a ajuns o nouă donație extrem de necesară pentru salvarea persoanelor infectate cu COVID-19.
Aceasă donație a fost posibilă datorită domnului Dr. Florin Puflea de la un spital din Verona și a basarabencei noastre stabilite de peste 30 de ani în Diaspora - Sorina Andriucă, care împreună cu RUF - Romanian United Fund, Caravana cu Medici, Nicolae Mocanu, președintele AO Perspectiva și echipa Primăriei Municipiului Cahul au inițiat și coordonat campania de colectare de fonduri - “Fă din dorul tău de casă o faptă generoasă! Donează pentru Spitalul Raional Cahul!”. În urma căreia s-au colectat aproximativ 5000 EURO.
Această sumă a fost alocată integral lotului de donație ce conținea :
- Perfusor Compact plus – 4 buc;
- POWER CORD EU, 2,5M – 4 buc;
- Masca Performax L cu Blue Elbow – 1buc;
- Masca Amara M și L cu cot albastru – 2buc.
Le mulțumim din suflet dragelor noastre soliste Ioana Căpraru, Stela Botez și Veta Ghimpu Munteanu pentru implicarea lor în promovarea campaniei de colectare de fonduri.
Deosebit respect și recunoștință pentru generoasele donații enoriașilor bisericilor ortodoxe “Sfântul Ilie Testevițeanu”, păstorită de Părintele Gabor Codrea și “Sfânta Parascheva” din Padova al cărei preot este Părintele Vasile Corja și, bineînțeles , Diasporei noastre din Europa și America!
Vă mulțumim din inimă!