La inițiativa Primăriei Municipiului Cahul și a Asociației Băștinașilor ”Cahulenii reUniți” a fost lansat proiectul „Pentru Cahul prin Artă” care are drept scop crearea unei picturi murale autentice de cca 1000 m2! Proiectul este implementat de Primăria municipiului Cahul și Asociația Băștinașilor “Cahulenii ReUniti” finanțat de Guvernul Republicii Moldova în cadrul programului ”DAR 1+3” și cofinanțat de Guvernul Elveției prin intermediul PNUD, și cu contribuția băștinașilor.
În acest sens, Venim cu un îndemn către toți locuitorii municipiului Cahul dar și către toți băștinașii aflați peste hotarele țării să ne susțină, printr-un simplu gest de donare, la realizare acestui proiect menit să dea culoare zidului de cca 1000 m2 situat la porțile municipiului Cahul (direcția Roșu).
Campania continuă pînă la finalul lunii octombrie. Procedura de donare este una simplă! Tot ce trebuie să faceți este să accesați link-ul https://www.particip.md/…/impreuna-prin-arta-dezvoltam-mun…/ și să donați întru susținerea și încurajarea tradițiilor și valorilor locale la nivel internațional!
Vă îndemnăm să fiți Voi cei care scriu istoria acestui oraș și să contribuim împreună la dezvoltarea și prosperarea municipiului Cahul!