Ivan Iliev și Valeriu Tolstogan au urcat pe podium la Europenele de Taekwon-Do ITF

Consilierul municipal Iliev Ivan este medaliat cu argint la Campionatul European de Taekwon-DO ITF, care s-a desfășurat în Spania, La Nucia, în perioada de 21-28 noiembrie. A fost o competiție foarte strînsă la care au concurat 24 de sportivi din 20 de țări. Totodată menționăm faptul că în 2013, la vârsta de 21 de ani, Dl Iliev, a obținut titlul de Campion Mondial, în cadrul Campionatului Mondial de Taekwondo. Apreciem faptul că pe lângă antrenamente personale, mai cultivă spiritul sportiv și generațiilor viitoare antrenând circa 200 de copii în arte marțiale fiind Președinte al Clubului de Taekwondo Spartan. Tot în cadrul Campionatului european și Valeriu Tolstogan, a obținut locul 3.
Primarul mun.Cahul dl Nicolae Dandiș, i-a felicitat pe sportivii cahuleni pentru rezultatele obținute și a mulțumit campionilor Ivan Iliev și Valeriu Tolstogan pentru performanțele sportive de excepție și contribuția semnificativă în promovarea valorilor sportive și a municipiului Cahul pe plan international. Ne mândrim cu sportivii care depun multă perseverență și dăruire în atingerea performanțelor de excepție. Știm că în spatele unui succes stă o muncă enormă.
Ei sunt un adevărat model pentru copiii și sportivii din municipiul Cahul. Le urăm succes în relizarea tuturor ambițiilor sportive și cucerirea de noi titluri. Primăria mun.Cahul susține sportul de performanță pentru creșterea unei generații sănătoase, care cu dedicație vor duce faima municipiului Cahul atât pe plan național cât și internațional. În curînd va fi aprobat de Consiliul municipal un regulament de susținere a performanțelor sportive.