Astăzi, 30 octombrie, Primarul oraşului Cahul Dl Nicolae Dandiş, a avut o întîlnire cu Dl. Tim Heise reprezentantul companiei cu capital german Fliegl Trailer, Dl. Ciobanu Marin, Conducătorul Zonei Economice Libere Bălţi, Dl. Popa Andrei, Rectorul Universităţii de Stat “B. P Hasdeu”. Scopul întîlnirii a fost de a prezenta oportunităţile investiţionale existente în oraşul Cahul şi de documentare cu privire la situaţia economică din oraş şi din regiune în ansamblu cît şi de identificare a unei localităţi în vederea extinderii fabricilor Fliegl Trailer şi în Republica Moldova.
Primarul oraşului Cahul Dl Nicolae Dandiş a menţionat: „Oraşul Cahul este ceea mai importantă zonă economică din sudul ţării, iată de ce este esenţial pentru noi să întreprindem toate acţiunile necesare atragerii investiţiilor străine în oraşul nostru, fapt ce ar contribui inevitabil la crearea locurilor de muncă şi dezvoltarea economiei şi a oraşului în ansamblu”.
De asemenea, reprezentantul companiei a menţionat faptul că, este dispus de a analiza potenţialului investiţional al oraşului după o informare mai detaliată.
Amintim faptul că, această este cea de-a patra companie cu capital străin ce s-a arătat interesată de a investi în oraşul nostru, în decursul ultimelor 3 luni.