La 14 noiembrie 2015, la inițiativa Primarului orașului Cahul Dl.Nicolae Dandiș, a avut loc o întîlnire, a edilului, cu reprezentanţii comunităţii oamenilor de afaceri din orașul Cahul. Aceasta a avut drept scop stabilirea de relații de colaborare și conlucrare dintre administrația publică locală și agenții economici din oraș cît și identificarea problemelor cu care se confruntă aceștia în activitatea lor. Evenimentul a început cu un minut de reculegere pentru victimele atacurilor teroriste din Franţa.
Pe agenda întîlnirii au fost înscrise subiecte ce țin de dezvoltarea economică a orașului, bugetul și taxele locale, proiecte de investiții și forme de colaborare, responsabilitatea socială și sponsorizările cît și amenajarea teritoriului.

“Această întîlnire este una foarte importantă datorită faptului că anume agenții economici sunt cei care pot contribui real la dezvoltarea orașului Cahul. Îmi propun ca obiective ce țin de dezvoltarea economică a orașului: implementarea Strategiei de dezvoltarea a orașului pînă în 2020, crearea Ghișeului unic, crearea unui incubator de afaceri, susținerea tinerilor antreprenori prin acordarea de facilități la taxele locale și elaborarea unui Memorandum și principii de colaborare între administrație și sectorul privat privind realizarea unor proiecte comune de importanță comunitară prin parteneriat public – privat. Este necesar să menționez faptul că Consiliul Orășenesc Cahul și eu personal mizăm pe aportul Dvs la realizarea acestor obiective, cît și la o colaborare strînsă dintre administrație și mediul de afaceri local„ a menționat Primarul orașului.
La finalul întrevederii au avut loc discuții pe marginea diferitelor probleme cu care se confruntă agenții economici și au fost făcute unele recomandări și propuneri cu privire la organizarea unei comunicări periodice dintre autorități și mediul de afaceri local, dar şi anumite probleme ale oraşului, la care Primăria ar trebui să atragă o mai mare atenţie. Primarul a mulţumit agenţilor economici pentru participarea la această întrunire şi a apreciat disponibilitatea acestora de a construi împreună un parteneriat durabil.