În preajma sărbătorilor de iarnă, tradițional se urează de bine și se cântă colinde.

Astfel, și în acest an, Primăria municipiului Cahul a primit oaspeții mult așteptați.
La ceas de sărbătoare, au venit cu colinde speciale Fanfara Poliției de Frontieră, militarii Brigăzii 3 Infanterie Motorizată „Dacia”, Școala de Muzică „M. Cebotari”, Colegiul „Iulia Hașdeu”, Centrul de Creație „Luceafărul”, Episcopia Basarabiei de Sud, colindătorii de la Manta, Andrușul de Sus. Au mai deschis larg ușile picii grădiniței nr. 14 „Spicușor” și a grădiniței nr. 9 „Scufița Roșie” care prin frumoasele colinde au creat momente de magie pură. Au ajuns în vizită la Primăria municipiului Cahul și copiii clubului sportiv Pro-Team și FC Cahul - 2005 cu un program special de urături. Tinerii „AO Perspectiva” / Fondul pentru Tineri, plini de entuziasm au mulțumit Primăriei municipiului Cahul pentru susținerea și colaborarea pe parcursul anului 2021, urând multă voie bună și cu speranță în viitor. Pe lângă cei prezenți fizic, au fost primite zeci de mesaje de felicitare din partea instituțiilor de stat, ONG-uri, parteneri de dezvoltare care au realizat activități comune cu Primăria municipiului Cahul.
Colindătorii și urătorii au fost întâmpinați cu bucurie și cum e datina străbună, cu un colac și o vorbă bună, astfel Primarul municipiului Cahul, dl Nicolae Dandiș a adus mulțumiri tuturor cetelor de colindători și urători, copiilor și părinților pentru conlucrările frumoase ce au fost realizate pe parcursul anului 2021, și le-a adresat cele mai sincere
felicitări și urări de bine.

Farmecul colindelor și al urăturilor este inegalabil, astfel mulțumim tuturor care duc mai departe acest inestimabil tezaur popular.
La Mulți Ani ! Sărbători Fericite!