Sâmbătă, 24 iulie, în Piața Horelor, a avut loc un Program cultural caritabil cu colectare de fonduri, pentru gestionarea problemei câinilor fără stăpân și viitorul Azil pentru câini "Scooby Doo" din municipiul Cahul. Evenimentul a constituit un parteneriat frumos între Primăria municipiului Cahul și Asociația pentru protecția animalelor din Cahul, pentru a sensibiliza cetățenii.
Primăria și Primarul municipiului Cahul aduce sincere mulțumiri grupului de inițiativă a Azilului pentru câini fără stăpân, dnei Olga Percemli, Elena Iorga, Carina Jitnici, Alina Papanea, Stas Bejenaru și grupului de inițiativă "Pune Umărul", dlui Oleg Ivancioglo, consilierului municipal Valeriu Musteață, Diana Mititelu pentru implicare și cooperare.
Vizitatorii au avut parte de o seară frumoasă cu un program artistic prezentat de tinere talente din municipiul Cahul, o rundă de muzică electronică și o seară de film.
Copiii s-au bucurat de plimbări cu trenuțul, de zonă de joacă și zone amenajate pentru poze.
Toți cei prezenți au fost îndemnați să participe, să fie responsabili față de animalele care le dețin și să doneze în limita posibilităților pentru soluționarea acestei probleme întru binele comunității noastre.