Dragi cahuleni,

cum doriți să amenajăm și ce activități doriți să se organizeze în Piața Horelor?

 Primăria municipiului Cahul, în parteneriat și cu suportul financiar al Solidarity Fund Polonia în Moldova, implementează proiectul ”Revitalizarea Pieței Horelor, obiectiv turistic și de promovare a tradițiilor în zona de Sud a țării”. Proiectul presupune reparația scenei și realizarea unor acțiuni de punere în valoare a acestui spațiu important pentru tradiția localității noastre. Pentru succesul proiectului, dorim să primim de la cahuleni și nu numai, cît mai multe idei și propuneri, atît pentru amenjarea spațiului, cît și propuneri de acțiuni și evenimente culturale care ar putea să se desfășoare în Piața Horelor.

Termenul de recepționare a propunerilor (pe rețelele de socializare, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 079945972, sau în anticamera Primăriei municipiului Cahul) pînă la 22 iulie 2017. Cele mai bune propuneri vor fi putea fi ulterior votate de Dvs și alocate din proiect, mijloacele financiare necesare realizării lor.

Descrierea metodei de votare și selectare a ideilor câștigătoare:

Această activitate se va desfășura în 3 etape:

Etapa 1: O comisie din cadrul primăriei municipiului Cahul va selecta (23 iulie) cele mai relevante, de bun simț și interesante idei (expediate în perioada 17-22 iulie). De asemenea, se vor lua în considerare ideile cel mai des repetate.

Etapa 2: Pentru a da posibilitatea locuitorilor municipiului Cahul de a-și expune părerile, se propun  două modalități: a) în data de 23 iulie, la hora tradițională din Cahul va fi amenajat un spațiu unde participanții se pot apropia și vota ideile; și/sau b) în perioada 23-27 iulie va fi creat un sondaj online prin care se va solicita părerea cetățenilor față de ideile selectate.

Etapa 3: În urma examinării propunerilor, în afara lucrărilor de reparații, în limita bugetului de aproximativ 37500 lei, ideile care vor primi majoritatea voturilor, vor fi implementate de către echipa de proiect.

solidarity fund