În data de 25 aprilie în incinta Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” a fost desfășurat workshop-ul „Dreptul de proprietate și securitate cibernetică”. La eveniment au participat mai mulți elevi din cadrul școlilor profesionale din municipiul Cahul.

Principalele obiective ale workshop-ului au fost acoperirea subiectelor legate de instrumentele necesare pentru a implementa măsuri de securitate cibernetică eficiente atât în viața profesională cât și în cea personală, protecția datelor sensibile, prevenirea atacurilor cibernetice și asigurarea integrității și confidențialității informațiilor.

Workshop-ul „Dreptul de proprietate și securitate cibernetică a fost desfășurat în cadrul programului „Cahul- Capitala Tineretului 2024”, implementat de către Primăria Municipiului Cahul, coorganizat de Clinica Juridică „Echitate Socială Cahul” și Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, cu suportul Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Agenției Naționale pentru Tineret.
#CahulCapitalaTineretului2024