La 27 ianuarie, în incinta Școlii Sportive nr.1 din municipiul Cahul, în cadrul meciului dintre GAMA Cahul și echipa din Rîbnița, autoritățile locale au felicitat Clubul de baschet GAMA din Cahul, cu ocazia câștigării Cupei Moldovei la baschet 2017.
La activitate au participat și au adresat mesaje de felicitare, Primarul municipiului Cahul, dl Nicolae DANDIȘ, Vicepreședintele raionului, dl Calmîc Vladimir, Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, dna Elena Bacalu, Președintele Federației Naționale de Baschet, dl Alexandr Abramciuc.
Din partea Primăriei municipiului Cahul, au fost menționați cu diplome cei mai activi jucători, totodată clubului i se va oferi și un premiu financiar. „Echipa GAMA Cahul este o mândrie a localității noastre, fapt pentru care le mulțumim și îi felicităm, pentru acest rezultat remarcabil, și considerăm un frumos început de an în care mun.Cahul este desemnată Capitala Națională a Tineretului-2018. Mulțumim jucătorilor dar și conducerii Clubului (Președinte, V.Scutelnic), pentru eforturile susținute în promovarea sportului, și a imaginii municipiului Cahul.” – a menționat în cadrul activității Primarul municipiului Cahul, dl Nicolae DANDIȘ.