Școala primară „Alexei Mateevici” din municipiul Cahul, a primit astăzi, 4 aprilie, o donație de 31 de scaune și 31 de bănci singulare, mobilier modern și reglabil pe categorii de vârstă.

Anterior, dna. Stella Bădin, viceprimarul municipiului Cahul însoțită de dl. Igor Gorgan, reprezentant al UNHCR Moldova, au efectuat o vizită de lucru în instituție, unde, împreună cu dna director, Ecaterina Negru, au identificat ca necesitate stringentă schimbarea mobilierului existent din unele clase.

Această donație asigurată de UNHCR Moldova, vine drept răspuns pozitiv la apelul Primăriei municipiului Cahul, de a sprijini școala întru îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi. Urmare a aceluiași parteneriat, școala a mai beneficiat de 3 imprimante color.

În cadrul evenimentului de transmitere a donației, dl Primar Nicolae Dandiș și-a exprimat recunoștința față de partenerul UNHCR Moldova, în special față de dna Francesca Bonelli, reprezentant de țară al UNHCR Moldova, care a fost receptivă la solicitarea Primăriei municipiului Cahul și a susținut eforturile acesteia pentru a asigura un mediu propice de învățare elevilor Școlii primare „Alexei Mateevici” din mun. Cahul. Vom continua eforturile de a identifica resurse pentru susținerea tuturor instituțiilor educaționale din localitatea noastră.