În data de 12.12.2023, în Sala de ședințe a Palatului de Cultură „N. Botgros” din municipiul Cahul, a avut loc Conferința de lansare a platformei activităților extrașcolare CahulActiv.md.

Cu ajutorul www.CahulActiv.md poți identifica care este sportul, arta sau activitatea la care dorești sa te înscrii tu sau copilul tău. Aceasta asigură eficientizarea timpul și accesul centralizat la informație. Aici veți putea afla informații precum :
- ce tipuri de activități pentru timpul liber sunt în mun. Cahul;
- frecventarea este gratuită sau contra cost;
- poziția geografică a locației;
- performanța națională/ internațională a participanților;
- ș.a.

Despre importanța utilizării tehnologiei moderne cu scopul eficientizării timpului și creșterii calității serviciilor prestate și a transparenței au vorbit primarul mun. Cahul, dl. Nicolae DANDIȘ, dna. Stella BĂDIN, viceprimărița mun. Cahul și autoarea platformei, dna Rodica Panașescu , directoarea Palatului de Cultură „Nicolae Botgros”, Nadejda Fazlî , coordonator proiect, Victor Guzun , mentor Digital Impact, dl. Nicolae Mocanu , Manager Innotek și Natalia Bejan , director executiv StartUp Moldova.

Dorim să mulțumim tuturor celor implicați în acest proces lung și deloc ușor! Pe lângă persoanele mai sus menționate, parte importantă a procesului sunt Centrul de Management al Proiectelor din Primăria mun. Cahul, Compania IT Alidensia care a realizat platforma și administratorului Vlad Socurenco și partenerilor ce desfășoară activitățile de pe CahulActiv!

Pentru recomandări și îmbunătățiri ce țin de funcționalitatea platformei accesați https://cahulactiv.md/contacte sau apelați la numărul de telefon: 060801118
Fii activ! Accesează www.cahulactiv.md

411141561 673394074983167 884350135250718155 n