Ieri, 19 iunie 2017, cahulenii au avut parte de un concert live de excepție cu ocazia celebrării 10 ani de reușite Orange Moldova, eveniment organizat în parteneriat cu Primăria muncipiului Cahul.

Pe scena din Piața Independenței au evoluat Nely Ciobanu, Ionel Istrati, SunStroke Project și Carla’s Dreams. Mii de fani au cântat împreună cu artiștii cele mai populare hituri.
“A fost o atmosferă de vis’’, ‚’’ne bucurăm foarte mult că la Cahul a fost organizat un astfel de concert’’, “mulțumim organzatorilor pentru această surpriză’’, au menționat cahulenii prezenți la eveniment.

Primarul municipiului Cahul, dl Nicolae Dandiș, a ținut să felicite compania Orange, în mod special Directorul general Orange Moldova, dl Julien Ducarroz pentru rezultatele obținute in cei 10 ani, cât și pentru serviciile lansate pilot în prima localitate din țară, servicii de o înaltă calitate de telefonie, televiziune și internet, pentru implicare în viața socială și realizarea in comun a diferitor inițiative si proiecte. La fel, a mulțumit cahulenilor pentru tot sprijinul și încrederea pe care o acordă administrației publice locale în toate activitățile.