În incinta Primăriei municipiului Cahul au răsunat  glasurile primilor colindători, vioi și plini de veselie, care, au vestit  apropierea Crăciunului și a Anului Nou. Pregătiți cu un program special de sărbători, cetele de colindători au încântat atât primarul, cât și angajații primăriei cu recitaluri și colinde specifice Crăciunului.

Echipa Primăriei municipiului Cahul a fost bucuroasă  să primească în dar colindele interpretate de  Ansamblul vocal „Lăcrimioare”, copii de la  Grădinița nr. 8 ,,Prichindel” ,  un grup de colindători din satul Manta, în frunte cu  Părintele Iulian Budescu, colindătorii Casei de Cultură  din satul Cotihana  și, nu în ultimul rând, Corul Veteranilor din Cahul, care au creat o adevărată atmosferă de sărbătoare.

În preajma sărbătorilor de Crăciun, a devenit o tradiție ca Primăria municipiului Cahul  să fie gazdă pentru colindătorii care vestesc Nașterea Domnului.  La final, Primarul municipiului Cahul, dl  Nicolae Dandiș, a oferit tuturor  colindătorilor  daruri.