La data de 14 noiembrie 2015, în orașul St. Pölten din Austria a avut loc Cupa Austriei la Taekwon - do ITF 2015, unde au participat sportivi din 5 țări: Austria, Cehia, Slovacia, Germania și Republica Moldova. La acest campionat a participat şi echipa Clubului Sportiv de Taekwon - Do „Dinamic” din oraşul Cahul cu 11 sportivi, clasîndu-se pe locul I în clasamentul general.
Cu această ocazie, ieri, 17 noiembrie 2015, Primarul oraşului Cahul Dl. Nicolae Dandiş a avut o întrevedere cu sportivii clubului de Taekwon - Do „Dinamic” din oraşul Cahul, în cadrul căreia edilul i-a felicitat pentru performanţele deosebite asigurîndu-i cu toată susţinerea din partea administraţiei.
“Este o mîndrie pentru mine personal şi cred că şi pentru întreaga comunitate locală faptul că renumele oraşului nostru este dus şi peste hotarele ţării de către sportivii noştri. Vreau să vă felicit pentru rezultatele obţinute şi să vă îndemn să perseveraţi în munca voastră şi să rămîneţi modele demne de urmat . De asemenea, felicit cei 2 antrenori Dunas Nicolae și Rîbacov Gheorghe cît şi pe părinţii acestor sportivi care-i susţin în promovarea unui mod de viaţă sănătos” a menţionat Primarul oraşului.
Sportivii au obţinut următoarele merite:
Pe locul I s-au clasat sportivii:
Marin Cristi la 2 probe, Moraru Aurelian la 2 probe, Duduș Elena la 2 probe, Boitan Eduard, Saracinov Adrian, Neicovcen Nicolae, Corolenco Alexandru, Ribacov Gheorghe. Pe locul II am avut 11 sportivi şi alți 3 sportivi pe locul III.