Campania de toamnă

de salubrizare și amenajare a localității

 Pe teritoriul municipiului Cahul, ca și în toată țara, pînă la data de 01 noiembrie 2021, se desfășoară Campania de toamnă de salubrizare și amenajare a teritoriului.

Această Campanie presupune efectuarea lucrărilor de amenajare și salubrizare a teritoriilor publice și particulare, cu participarea instituțiilor, organizațiilor neguvernamentale, agențiilor economici din municipiu, locuitorilor și tuturor doritorilor.

Stimați locuitori ai municipiului Cahul,

- rugăm implicarea fiecărui ca prin exemplu propriu să demonstrăm, că ne pasă de localitate, de mediul în care trăim și putem menține curățenia teritoriilor adiacente caselor particulare, blocurilor locative, organizațiilor și instituțiilor în care locuim sau activăm,

- solicităm evacuarea deșeurilor de orice natură, de pe malurile rîului Frumoasa și de pe malurile iazurilor. Ca mai apoi pe acestea să fie plantați puieți de „salcie” sau alte specii de plante.

Deșeurile acumulate după lichidarea gunoiștilor de pe spațiile publice, vor fi transportate de către serviciile Primăriei municipiului Cahul.

Pentru necesitatea de evacuare a deșeurilor acumulate, sunați în Primărie la numărul de telefon: 0299-23434.