Te rugăm, aruncă la coș! Natura este casa noastră!
Cahul este orașul în care am ales să ne creștem copiii!
Astăzi, 23 martie, echipa Primăriei Municipiului Cahul a lansat provocarea #CahulCurat. Angajații Primăriei și dotarea tehnică a Serviciului de salubrizare, au ecologizat zona verde pe dealurile spre s.Cotihana, și din preajma Mănăstirii Sfânta Treime. În urma acestui lucru, au fost evacuate 4 remorci de gunoaie. Mulțumim tuturor celor implicați în această campanie!
Ar fi mai simplu dacă fiecare dintre noi am fi responsabili de bucățica noastră. Să ne pese nouă întâi! Să fim noi implicați pentru a păstra și îngriji. Adesea așteptăm asta de la autorități, dar degeaba fac autoritățile, dacă fiecăruia în parte nu ne pasă, iar discuțiile despre zero risipă sau colectare selectivă probabil sunt greu de imaginat pentru ei.
Revenind la nota pozitivă a acestei postări, vă încurajăm să aveți grijă de proximitatea în care locuiți. Faceți sesizări, colectați selectiv, reduceți risipa, plantați un copac, gazon, parcați regulamentar, nu fumați la locurile de joacă ale copiilor, strângeți după câinele vostru, respectați-i pe cei de lângă voi fiind buni cetățeni voi și apoi să aveți așteptări de la ceilalți, de la autorități etc.
Ne dorim un Cahul mai curat. Te invităm să accepți provocarea!
Haideți să fim noi schimbarea pe care ne-o dorim! Totul începe cu noi și de la noi!

Pentru deșeuri voluminoase vă rugăm să sunați în Primărie la 029923434 să anunțați necesitatea evacuării.