Vineri,11 septembrie ,în cadrul proiectului „Creșterea capacitații de Managment al Deșeurilor pentru un mediu mai curat în orașele Vaslui și Cahul”cod MIS ETC 1612 s-a organizat o campanie de salubrizare pentru colectarea deșeurilor din orașul Cahul.

Primarul orașului,Nicolae Dandiș, împreună cu partenerii proiectului de la Vaslui, și - a propus să mobilizeze cîți mai mulți cahuleni pentru a curăța gunoiul de pe străzi și arealele naturale.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că această acțiune cu impact social a fost posibilă datorită implicării fiecărui voluntar,a elevilor ,care s-au prezentat numeroși precum și a partenerilor de la Vaslui!

Un alt succes al proiectului este acela că  s-a adus în atenția publicului larg problema deșeurilor abandonate în locuri neautorizate .

Chiar dacă nu e plăcut să strîngi resturi aruncate de semeni, pentru binele mediului înconjurător și pentru un oraș mai curat trebuie să facem acest lucru. Poate prin acțiunea noastră reușim să schimbăm conștiința și atitudinea cetățenilor care duc la ponegrirea imaginii orașului Cahul.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați alăturat acestui eveniment!