Astăzi, 14 aprilie 2017, în preajma sărbătorilor pascale, dl Nicolae Dandiș, primarul municipiul Cahul, a venit cu o surpriză din partea aparatului primăriei pentru beneficiarii din cadrul centrului ,,Speranța”, aducîndu-le un strop de bucurie, iubire şi prietenie. Copii au primit cozonaci, dulciuri și jucării, iar în semn de mulțumire, au oferit și ei cadouri de Paște confecționate de propriile mâini.

„Acum, în pragul sărbătorilor pascale, este foarte important să fim alături de acești copii, departe de familiile lor. Noi trebuie să fim acei care să le oferim, atât sprijinul moral, cât şi material. Toți copiii merită să se bucure de venirea Paștelui!”, a menționat dl Nicolae Dandiș.

Este doar una din acțiunile de caritate organizate de primăria municipiului Cahul în această perioadă. Susținere cu diverse produse alimentare au primit Asociația persoanelor cu dizabilități din orașul Cahul, Asociația persoanelor cu dizabilități din raionul Cahul, precum și Asociația persoanelor cu dizabilități de auz ,,Tăcere”.