Ieri, 22 decembrie 2016, Primarul oraşului Cahul Dl Nicolae Dandiş a participat la festivitatea de depunere a jurămîntului de către soldaţii care îşi vor face serviciul militar în Brigada 3 Infanterie Motorizată „Dacia” din Cahul, alături de Dl Anatolie Şalaru, Ministrul Apărării al Republicii Moldova, conducerea unităţii militare şi familiile tinerilor care îşi fac serviciul militar.

Ulterior, Dl Ministru a oferit cheile la 18 apartamente noi, de serviciu, procurate în or.Cahul de Ministerul Apărării, pentru 18 familii a colaboratorilor Brigăzii 3 Infanterie Motorizată „Dacia” din Cahul, care au aşteptat mai mulţi ani pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai.

„Cred că este un cadou extraordinar de sărbători din partea Ministerului Apărării pentru aceste familii, Vă mulţumesc Dle Ministru, şi sunt sigur că motivaţia acestor ofiţeri cahuleni va fi mult mai puternică şi ea se va vedea în profesionalismul, devotamentul şi rezultatele obţinute în serviciu. Este un exemplu frumos care ar fi bine să fie preluat şi de alte instituţii centrale. În ajunul sărbătorilor de iarnă permiteţi-mi să Vă adresez tuturor urări de sănătate, pace şi bunăstare. La mulţi ani!” – a menţionat Primarul oraşului.