”Apa-esența vieții”

Vești bune de la copiii grădiniței-creșă nr.8 ”Prichindel” din mun. Cahul care au învățat să:

enumere factorii poluanți ai naturii
 identifice acțiuni și comportamente care ar proteja natura
 analizeze propriul comportament, în raport cu situațiile de viață în raport cu natura
 să exprime prin mesaje un conținut ecologic.
Prin intermediul lucrului în grup copii au consolidat abilitățile în arta desenului și modelării, abalități practice pentru răsădirea florilor de cameră, rocul de rol- pescuitul peștișorilor. Prin produsele realizate: peștișorii în acvarium, căldarea de la fîntînă, florile de cameră răsădite în ghiveci copii au abordat amenințările pentru mediul înconjurător, situația actuală a Terrei, dar și soluțiile pentru salvarea planetei. 

Sloganul zilei #Săprotejămnatura

Aducem mulțumiri Grădiniței nr.8 din mun. Cahul pentru susținere și implicare, fapt ce ne asigură un viitor curat, sănătos și sustenabil.
 AO ”ActiveWomen” este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Creşte - ţi copilul Eco - friendly!”.
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.
Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova
GIZ Moldova
Centrul CONTACT-Cahul