Proiectul va fi implementat în perioada aprilie - septembrie 2016, în parteneriat cu Administrația Publică Locală de nivelul I și II, datorită suportului financiar al Ministerului Tineretului  și Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programul de Granturi 2016.

Grupul țintă selectat în cadrul proiectului va fi constituit din tineri cu vîrsta cuprinsă între 16-35 de ani, care vor putea beneficia de oportunități de informare, consultanță, formare în competențe antreprenoriale, precum și posibilități de angajare în cîmpul muncii.

Regiunea vizată este raionul Cahul, Cantemir și Leova.

Activități în cadrul proiectului:

  • Instruire în domeniu juridico-economic, consultanță întru susținerea inițiativelor antreprenoriale și facilitarea angajării tinerilor în cîmpul muncii,
  • Asistență și suportul informațional, juridic privind angajarea în cîmpul muncii,
  • Suport și asistență la elaborarea planurilor de afaceri și atragerea surselor financiare pentru inițierea de afaceri și oportunitatea programelor investiționale,
  • Susținerea antreprenoriatului local inițiat de tineri beneficiari ai proiectului prin acordarea a mini-granturilor sub formă de echipament, în cadrul concursului ideilor de afaceri ”POT FI ANTREPRENOR”.

Înscriere în proiect:

Tinerii din raionele Cahul, Cantemir, Leova, care se încadrează în grupul țintă menționat și sunt interesați de acțiunile proiectului, să expedieze mesaj privind motivarea și dorința de a beneficia de oportunitățile proiectului pînă la 30 aprilie 2016,

la adresa de email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Toate cheltuielile ce ţin de participare (alimentaţie, materiale de instruire) vor fi acoperite de către organizatori, iar cheltuielile de drum vor fi suportate de participanți.
Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefon: 079617394, 029992837.