Primăria oraşului Cahul, informează, dar şi atenţionează, locuitorii oraşului, persoane fizice şi persoane juridice, că prin dispoziţia primarului oraşului Cahul a fost constituită o comisie de lucru formată din reprezentanţii Primăriei Cahul, Inspectoratului de Poliţie Cahul şi a Agenţiei Ecologice Cahul privind asigurarea stării sanitare a oraşului Cahul.

Începînd de luni, 12.10.2015, comisia îşi va începe activitatea inspectînd starea sanitară pe străzile oraşului şi va constata cazurile pasibile de sancţionare.

Solicităm locuitorilor oraşului Cahul, în conformitate cu Regulamentul cu privire la amenajarea şi îmbunătăţirea stării sanitare a oraşului Cahul, să asigure curăţenia în preajma caselor de locuit şi să evacueze materialele de construcţii şi alte bunuri depozitate ilegal pe terenurile publice. Întreprinderile, sunt obligate să asigure executarea lucrărilor de amenajare a terenurilor pe o rază de 10 m aferent întreprinderii.

Conform art.116 al.(1), art.154 al.(1-2), art.181 al Codului Contravenţional amenda pentru persoane fizice este în valoare de la 400 pînă la 800 lei iar pentru persoanele juridice între 2000-6000 lei.

Vă mulţumim anticipat pentru grija adusă oraşului nostru!