Astăzi, în incinta Palatului de Cultura al orașului Cahul a fost realizată o acțiune de caritate pentru cca 300 de copii din familii social-vulnerabile din orașul nostru. Acțiunea a fost posibilă grație implicării și donării din partea Clubului Rotary Cahul și Clubul Rotary Chișinău a coletelor cu cadouri pentru copii de diferite vîrste. Primarul orașului, Dl Nicolae Dandiș a adus sincere mulțumiri colegilor săi din Clubul Rotary pentru susținerea acestei acțiuni și a menționat părinților copiilor care au fost prezenți că astfel de gesturi sunt bucurii pentru copii și pentru părinți, pentru că sunt lucruri utile și necesare pentru aceste familii.

 Viceprimarul orașului, Dna Tatiana Romaniuc împreună cu Dna Larisa Nistirenco, secretar al Primăriei orașului, reprezentanții Clubului Rotary Cahul și asistenții sociali au repartizat aceste cadouri beneficiarilor.
Una din mamele unui copil care a primit colet a declarat: "Apreciem aceste atentii din partea autorităților locale și a sponsorilor cum e Clubul Rotary, poate unii să creadă că este puțin, dar atunci cînd nu ai altceva, este o bucurie pentru noi. Multumim"