Granturile vor fi acordate ONG-rilor înregistrate în raionul Cahul pentru proiecte ce contribuie la îmbunătățirea accesului grupurilor vulnerabile la serviciile publice existente, noi sau îmbunătățite.
Suma maximă solicitată per proiect nu va depăși 20.000 EUR.
Condițiile concursului și setul de acte ce urmează a fi completat pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2305/
O sesiune de informare va fi organizată pentru reprezentanții ONG și potențialii parteneri din raionul Cahul pe 7 iulie 2021, ora 14:00 (prin intermediul platformei ZOOM). Organizațiile interesate să participe la sesiunea de informare sunt invitate să confirme prezența la următoarea adresă: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 07/07/2021.
Aplicațiile se vor transmite în format electronic, la următoarele adrese de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Data limită de transmitere a aplicației este 30/07/2021, ora 17:00
Aplicațiile transmise după termenul limită de depunere nu vor fi acceptate spre evaluare.
Întrebările legate de acest Apel de proiecte pot fi adresate prin e-mail, cu cel puțin 7 zile înaintea datei limită de depunere a aplicației, către:
Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Persoană de contact: Natalia LIPCA
IMPORTANT: Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a realizat un Studiu privind cele mai critice probleme legate de furnizarea și accesul grupurilor vulnerabile la serviciile publice în raioanele Ungheni și Cahul. Participanții la concursul de granturi sunt încurajați să studieze cercetarea pentru a-și documenta mai bine propunerea de proiect. Studiul poate fi accesat aici:

https://eu4cahul.md/?fbclid=IwAR3KxJyNn7y3q0HTdj_KG9NeUdHQu8a57XTX7fD1R5oFCg-a2ghRh8KdTiQ