În cadrul celei de-a unsprezecea ediții a Programului de Granturi Mici pentru Tineri desfășurată în data de 4 aprilie și organizată de A.O. Perspectiva au fost selectate 22 de echipe formate din tineri activi civic din raionul Cahul dintr-un total de 30, pentru a semna contractele de colaborare și a avansa în etapa de implementare a proiectelor. În fiecare an Primăria municipiului Cahul este un susținător financiar al inițiativei Programului de Granturi Mici pentru Tineri, manifestându-și sprijinul constant și consecvent.

Ediția din acest an a Programului de Granturi Mici pentru Tineri marchează o evoluție semnificativă, devenind parte integrantă a programului „Cahul - Capitala Tineretului 2024”. Astfel, fondul alocat proiectelor câștigătoare este mai generos, având în vedere că în calitate de cofinanțatori s-au alăturat Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Agenția Națională pentru Tineret.

Diferența adusă de această ediție este notabilă prin numărul de echipe selectate și prin resursele suplimentare disponibile. Aceste granturi reprezintă o oportunitate unică pentru tinerii din Cahul să-și pună în aplicare ideile și să contribuie la dezvoltarea comunității lor. Fiecare echipă selectată va beneficia de sprijin financiar, logistic și consultanță pentru a-și implementa proiectele în mod eficient și sustenabil.
#cahulcapitalatineretului2024